Důvěřuje nám více než 240.000 lidí

Vědecky ověřeno

Slevy na množství až 15%

Váš košík

Váš košík je prázdný

Podívejte se na tyto kolekce!

Květákové kousky smažené na vzduchu

Zapomeňte na mastné jídlo s sebou! Tyto křupavé kousky květáku z horkovzdušné fritézy jsou skutečným převratem. Jsou neuvěřitelně snadné na přípravu, plné chuti a perfektní zdravá svačina nebo předkrm. Navíc jsou překvapivě syté a zanechají vás s pocitem plnosti a energie.

Horkovzdušná fritéza dělá své kouzlo tím, že cirkuluje horký vzduch kolem květáku, čímž křupou okraje, zatímco vnitřek zůstává měkký a dokonale uvařený. Výsledek? Svačina, kterou je těžké přestat jíst!

Pokud hledáte způsob, jak přidat do své stravy více zeleniny, aniž byste museli dělat kompromisy v chuti, tyto kousky květáku z horkovzdušné fritézy jsou odpovědí. Jsou dokonalou směsí křupavé, slané dobroty v každém kousku.

Sledujte video Cooking with Celebrate níže pro celý recept:

COOKING WITH CELEBRATE - Kousky květáku z horkovzdušné fritézy


   Porce: 4 Příprava: 5 min Vaření: 15 min


Ingredience

  • 1 hlava čerstvého květáku

  • ½ lžičky košer soli (nebo sůl podle chuti)

  • ½ lžičky uzené papriky

  • ½ lžičky kurkumy

  • ½ lžičky kmínu

  • ½ lžičky mletého hořčičného semene

  • ½ lžičky oregana

  • ½ lžičky cibulového prášku

  • ½ lžičky česnekového prášku

  • ½ lžičky černého pepře

  • 1.5 lžíce rostlinného oleje


Pokyny

  1. Očistěte květák a nakrájejte na kousky o velikosti 3 až 5 cm. Přidejte do velké mísy.
  2. Smíchejte všechny suché ingredience, odložte stranou.
  3. Promíchejte kousky květáku s rostlinným olejem a přidejte směs koření. Dobře promíchejte, aby se vše obalilo.
  4. Předehřejte horkovzdušnou fritézu na 5 minut na 200 °C.
  5. Umístěte okořeněný květák do koše nebo na tác horkovzdušné fritézy a smažte na 200 °C po dobu 15 minut, během vaření 2-3krát promíchejte nebo protřepejte koš, aby se dosáhlo rovnoměrného zhnědnutí.
  6. Vyjměte z horkovzdušné fritézy a ihned podávejte.


 

Předchozí příspěvek
Další příspěvek

Zanechte komentář

Vezměte prosím na vědomí, že komentáře musí být schváleny, než budou zveřejněny