Důvěřuje nám více než 240.000 lidí

Vědecky ověřeno

Slevy na množství až 15%

Váš košík

Váš košík je prázdný

Podívejte se na tyto kolekce!

Deviled Eggs pro bariatrické pacienty

Deviled Eggs- Bariatric Friendly Recipes - Celebrate Vitamins Blog

Deviled eggs jsou klasickým jarním předkrmem nebo svačinkou, zejména o Velikonocích. Provedli jsme několik snadných úprav, aby naše verze byla šetrnější k vaší bariatrické dietě. Snížili jsme obsah tuku, zvýšili obsah bílkovin a stále jsou dostatečně chutné, abyste se o ně mohli podělit s přáteli a rodinou!


Počet porcí: 1 porce: 6-8 Doba přípravy: 25 minut Doba přípravy: 10 minut

Složení:

  • 8 velkých vajec
  • 2 lžíce obyčejného řeckého jogurtu
  • 2 lžíce lehké majonézy
  • 2 lžičky dijonské hořčice
  • 1 polévková lžíce koprové okurky
  • 1/4 lžičky sušeného kopru
  • 1 lžička jemně nasekané pažitky
  • 1-2 kapky pálivé omáčky *Volitelně
  • Sůl a pepř podle chuti
  • Paprika a pažitka na ozdobu

Návod:

  1. Vejce uvařte natvrdo: Vejce vložte v jedné vrstvě do velkého hrnce. Přidejte tolik vody, aby byla vejce pokryta do výšky 2 až 5 cm. Postavte na silný oheň a nechte přejít varem. Vařte 10 minut. Vejce vyjměte z hrnce a vložte do ledové lázně. Nechte je zcela vychladnout.
  2. Vejce oloupejte a rozkrojte na polovinu. Žloutek vyjměte a vložte do samostatné misky.
  3. Ke žloutkům přidejte řecký jogurt, majonézu, hořčici, kyselé okurky, kopr, pažitku a pálivou omáčku. Rozmačkejte do úplně hladké kaše.
  4. Lžíci žloutkové směsi vmíchejte zpět do každého bílku. Ozdobte nasekanou pažitkou a posypte paprikou.



Předchozí příspěvek
Další příspěvek

Zanechte komentář

Vezměte prosím na vědomí, že komentáře musí být schváleny, než budou zveřejněny