VAŘENÍ S CELEBRATE - Hrozny máčené v cukroví s měkkými žvýkacími bonbóny Celebrate (VIDEO)
Hledáte lahodné zpestření své svačinové rutiny? Hrozny máčené v bonbonech jsou tou správnou odpovědí! Tento recept kombinuje dobrotu měkkých žvýkacích bonbonů Celebrate Vitamins, které nabízejí extra dávku vápníku, s přirozenou sladkostí hroznů. Stačí měkké žvýkací bonbony rozpustit a poté obalit v oblíbených sekaných oříšcích. Doporučujeme mandle nebo kešu oříšky, ale pistácie by byly také vynikající! Tyto "bonbóny" obalené hrozny poskytují uspokojivou křupavost a výživný punc v každém soustu. Tato rychlá, snadná a výživnými látkami nabitá svačinka je dokonalým zdravým pohoštěním, které uspokojí vaši chuť na sladké.

| Vyrábí se: Obsahuje: 10 pochoutek | Doba přípravy: 15 minut | Doba chlazení: 15-20 minut | Celkový čas: 35 minut |
Složení:
- Zelené hrozny
- Chocolate Celebrate Calcium Soft Chews
- Caramel Celebrate Calcium Soft Chews
- Mandle/kašu
- Voda
- Párátka
Návod k použití
- Odeberte zelené hrozny od stopky, omyjte je a na každý hrozen přidejte párátka na namáčení.
- Zatímco se hrozny suší, rozpustit vápníkové žvýkačky v mikrovlnné troubě. Přidejte 1 lžíci vody na každou použitou žvýkačku. Každých 15 sekund zastavte mikrovlnnou troubu a zamíchejte. Vařte, dokud se všechny žvýkačky zcela nerozpustí.
- Namočte hrozny do preferované příchutě měkkého žvýkacího bonbónu s vápníkem. Po namočení do měkkého žvýkacího bonbónu namočte hrozen do drcených mandlí nebo kešu oříšků.
- Uložte do chladničky na nejméně 15-20 minut a podávejte, jakmile měkké žvýkací bonbony ztuhnou.